Kwaliteit & duurzaamheid

Sinds jaar en dag produceren wij chocoladeproducten van superieure kwaliteit. Met een combinatie van passie, vakmanschap, de beste grondstoffen en de modernste technologieën staan wij garant voor fijne, kwaliteitsvolle en duurzaam geproduceerde chocolade.


De kwaliteit van onze chocolade

Het creëren van producten van excellente kwaliteit en voortreffelijke smaak is alles voor ons. Het resultaat merkt u ongetwijfeld elke keer dat u een product van ons proeft. Het geheim van Martinez Chocolade ligt in het feit dat wij bij elke fase, van boon tot chocolade, elk detail nauwlettend in de gaten houden. Bovendien gebruiken wij voor al onze chocoladeproducten alleen de beste grondstoffen ter wereld. Zo verwerken wij de allerbeste selectie cacao-bonen uit o.a. Java, Ecuador en Kameroen in onze chocolade. Tevens wordt onze chocolade bereidt met pure cacaoboter, volle melkpoeder en een vleugje natuurlijke Bourbon-vanille om de smaak en textuur van de chocolade af te ronden.

Wat Martinez Chocolade nog meer speciaal maakt, is het diverse-, kwaliteitsvolle- en bovenal unieke karakter van al onze recepturen. Of u nou op zoek bent naar melk-, puur- of witte chocolade of één van onze andere fijne chocoladeproducten; alles is bereid op basis van onze eigen, unieke recepturen. Ook onze hazelnoot-praline vullingen, slagroomvullingen, ganachevullingen, amandel-marsepein vullingen en likeurvullingen komen uit eigen keuken en daar zijn we ontzettend trots op.

Kortom, wij geloven erin dat we u met een combinatie van de juiste kennis en vakmanschap het perfecte chocoladeproduct kunnen aanbieden!

Martinez Chocolade cacao bonen

Duurzame productie

Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij ons. Al ruim 60 jaar werken wij met veel liefde en toewijding, op een duurzame manier, aan diverse chocoladeproducten. We zijn ervan overtuigd dat het succes en de toekomst van onze chocoladeproducten direct afhangt van de toekomst van de cacaoteelt en de cacaoteeltgemeenschappen. Daarom maken wij de bewuste keuze voor de inkoop van duurzaam geteelde cacao en is alle chocolade die wij gebruiken Rainforest Alliance gecertificeerd. Voorts zijn wij in staat om onze chocoladeproducten perfect naar uw wens te verwerken. Wilt u bijvoorbeeld 100% biologische chocolade of duurzame Fairtrade gecertificeerde chocolade? Dat is bij ons geen enkel probleem.

Ook tijdens de productie van de chocoladeproducten in onze fabriek in Amstelveen zijn wij gericht bezig met duurzaamheid. Zo zijn wij in het bezit van een zeer intelligent energie-management systeem en hergebruiken wij constant warmte tijdens het productieproces. Met ons duurzame productie- en onderhoudsplan lopen wij voorop op het gebied van duurzaamheid.