Rotterdam

Op 11 februari is onze nieuwste franchise Martinez Chocolatier locatie in Rotterdam geopend. De vestiging aan de Hoogvliet Binnenban 75 te Rotterdam is een waar chocoladeparadijs. De fraaie winkel is een mix van subtiliteit en luxe uitstralen en staat model voor iedere franchisewinkel van Martinez Chocolade. We hebben voor ieder wat wils!

 In de winkel wordt u geholpen door enthousiast en kundig personeel. Onze werknemers doen er alles aan om u een fijne winkelervaring te bezorgen.


Even voorstellen: Ik ben Romero Hennep, 26 jaar en een echte Rotterdammer. Ik heb altijd fanatiek gezwommen en kwam door een groot landelijk zwemtoernooi ‘De Martinez Cup’ voor het eerst in aanraking met de bonbons van Martinez. Tijdens dit toernooi won ik een doosje bonbons, ik deelde dit doosje met mijn familie en wij waren allemaal onder de indruk van de smaak van de bonbons. Wij waren niet bekend met Martinez Chocolade en vonden helaas in heel Rotterdam geen chocolade van vergelijkbare kwaliteit. Ik kwam in contact met Martin Stam, de eigenaar van Martinez Chocolade, en raakte in gesprek over mijn toekomst en doelen. Na een rondleiding in de fabriek en het gemis aan goede chocolade in Rotterdam groeide het idee om een Martinez Chocolatier winkel op te starten in Rotterdam. Martinez zag hier zeker kans in en reageerde enthousiast. Ik zag een mooie locatie en kon deze niet voorbij laten gaan. Er is hard gewerkt aan een mooie winkel en ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur. Ik weet zeker dat Rotterdam positief zal gaan reageren op de chocolade van Martinez.

Ik zie jullie graag tegemoet in mijn winkel in Rotterdam!

Groet Romero Hennep (filiaalhouder Martinez Chocolatier Hoogvliet-Rotterdam)

Locatie

Bij Martinez Chocolatier Rotterdam heeft u de gelegenheid voor de deur te parkeren.

Hoogvliet Binnenban 75
3191 CB Hoogvliet Rotterdam.

Telefoon: 010-2260208
E-mail: hoogvliet@martinezchocolade.nl

Bekijk de winkel

Openingstijden

Maandag 12.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten

Volg ons

Facebook