Keurmerken

Om voortdurend aan de wensen van onze consument te voldoen, waarborgen wij te allen tijde de veiligheid en kwaliteit van al onze producten. Dit heeft geresulteerd in de ontvangst van meerdere keurmerken.


International Featured Standard – Food(IFS). Dit keurmerk geeft u zekerheid met betrekking tot de beheersing, betrouwbaarheid en hygiëne van het productieproces.
Download hier ons IFS certificaat

Max Havelaar. Wij bezitten ook het Max Havelaar keurmerk. Dit keurmerk staat voor eerlijke handel. Het staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen op basis van een duurzaam inkoopbeleid. Wij onderkennen logischerwijs de importantie van het Max Havelaar keurmerk.
Download hier ons Fairtrade certificaat

skal_logo_nieuw

Skal Bio. Het Skal Bio keurmerk staat voor de aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Ook dit keurmerk bezitten wij.
Download hier ons SKAL certificaat 

Rainforest Alliance Certified (RFA). RFA is een wereldwijd certificeringsprogramma voor duurzame landbouwproducten. Met dit keurmerk verzekeren wij u dat onze chocolade van excellente kwaliteit is en op duurzame wijze verbouwd en verhandeld is, met respect voor zowel de boeren als het milieu.
Download hier ons RFA certificaat

RSPO. De Roundtable on Sustainable Palm Oil is een internationale organisatie die in 2004 is opgericht om de productie en het gebruik van duurzame palmolie te bevorderen. Het keurmerk geeft aan dat minimaal 95% van de palmolie in een product duurzaam is geproduceerd.
Download hier ons RSPO Certificaat