Franchise

Sinds 2009 is Martinez Chocolade gestart met een franchiseconcept voor ondernemers. In februari dat jaar opende eveneens de nieuwe Martinez Chocolade winkel aan de Rembrandtweg 140 in Amstelveen haar deuren. Deze winkel straalt vandaag de dag nog steeds het warme familiegevoel van Martinez Chocolade uit, terwijl de passie en het vakmanschap voor kwaliteitsvolle chocolade ook nog steeds fier overeind staat. Hierdoor staat deze prachtige winkel model voor het Martinez Chocolade Franchise Concept. De succesvolle franchise formule heeft inmiddels geleid tot de opening van Martinez Chocolade winkels in Aalsmeer, Alphen aan den Rijn en Valkenswaard.


Heeft u interesse in het starten van een Martinez Chocolade winkel en wilt u meer weten over het Martinez Chocolade Franchise Concept, dan komen wij graag met u in contact. Wel stellen wij een aantal minimumvoorwaarden aan iedere franchisenemer:

  1. U heeft beschikking over een minimumbedrag aan startkapitaal. De hoogte van uw minimumbedrag aan startkapitaal is afhankelijk van het aantal vierkante meter winkeloppervlakte;
  2. Uw beoogde winkelpand is gevestigd op een representatieve locatie en heeft een oppervlakte van minimaal 60 vierkante meter;
  3. Ervaring in het exploiteren van een winkel- en ervaring in de foodbranche is een pré.

Indien u enthousiast bent geraakt en het gesprek met ons wilt aangaan, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Martin Stam via telefoonnummer 020-6434107 of via emailadres info@martinezchocolade.nl. Wij kijken uit naar uw reactie. Tot snel!