Werken bij Martinez

(1 openstaande vacatures)

 1. Commercieel medewerker binnendienst – Full time – Amstelveen hoofdkantoor en productie

Bij Martinez Chocolade voert de cultuur van een Nederlands familiebedrijf nog steeds de boventoon. Al drie generaties lang bieden wij afwisselende functies met goede arbeidsvoorwaarden aan in een aangename werkomgeving waar teamwork en werkplezier de kernwaarden zijn. Daarnaast bieden wij extra interne opleidingsmogelijkheden aan. Lijkt het u leuk om het Martinez-team te komen versterken? Bent u de gemotiveerde en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Bekijk dan snel de actuele vacatures en stuur uw sollicitatie (met actueel CV) naar:

Martinez Chocolade B.V.
T.a.v.: afdeling personeelszaken
Zanderij 1 – 1185 ZM Amstelveen

Solliciteren kan ook door uw sollicitatie, voorzien van een CV, per e-mail te sturen naar vacature@martinezchocolade.nl.


Commercieel medewerker binnendienst – Full time – Amstelveen hoofdkantoor en productie: 

Weet jij wel van aanpakken en lijkt het je leuk met chocolade producten te werken? Dan zoeken wij jou! Martinez Chocolade zoekt een commercieel medewerker binnendienst. Martinez Chocolade is een chocoladeproducent in Amstelveen en heeft als familiebedrijf al geruime tijd een stevige positie in de chocolademarkt. Onder eigen merken, maar ook als private label zijn onze producten op veel verschillende plaatsen beschikbaar.

Vacature omschrijving

Ben jij commercieel sterk en heb je naast bedrijfsprocessen ook een passie voor chocolade? Dan hebben wij een mooie baan voor jou. Voor op ons kantoor zijn wij op zoek naar iemand die met veel enthousiasme en toewijding het aanspreekpunt is voor onze klanten, spil is in het web met betrekking tot logistieke afhandeling en de administratieve afhandeling van orders.

Je komt te werken in een hecht team in een platte organisatie, waar een informele bedrijfscultuur geldt.

Jouw werkdag

 • Begint met een praatje met een collega terwijl je controleert of alle orders van voorgaande dag juist zijn uitgeleverd en of er nieuwe orders zijn ontvangen;
 • Je communiceert met je logistieke collega’s de aankomende orders die vandaag klaargezet moeten worden;
 • Gedurende de dag houd je telefonisch en via de mail contact met diverse klanten, logistieke partners en de productie voor een goede afhandeling van nieuwe en bestaande orders van kleinhandel tot grote retailers;
 • Je controleert of alle openstaande orders bijgewerkt zijn zodat niemand voor verrassingen komt te staan;
 • Je sluit jouw dag af door alle verwerkte- en nieuwe orders af te stemmen met je directe collega’s.

De ideale kandidaat is/heeft:

 • zelfstandig, stressbestendig, teamspeler en commercieel;
 • uitstekende communicatieve, schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • HBO-denkniveau;
 • enthousiast om proactief mee te denken aan het verbeteren en te optimaliseren van interne processen;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • ervaring met Exact Globe een pré;
 • ervaring met Export binnen en buiten de EU is een pré;
 • ervaring met EDI en het werken met SSCC labels is een pré;

Wat wij bieden

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. We bieden jou een marktconform salaris op basis van een 36-urige werkweek. Als deze periode goed verloopt is er een grote kans dat je een vast contract wordt aangeboden.

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat wij jou zoeken!? Stuur dan je sollicitatie en CV naar vacature@martinezchocolade.nl en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek.