Werken bij Martinez

Bij Martinez Chocolade voert de cultuur van een Nederlands familiebedrijf nog steeds de boventoon. Al drie generaties lang bieden wij afwisselende functies met goede arbeidsvoorwaarden aan in een aangename werkomgeving waar teamwork en werkplezier de kernwaarden zijn. Daarnaast bieden wij extra interne opleidingsmogelijkheden aan. Lijkt het u leuk om het Martinez-team te komen versterken? Bent u de gemotiveerde en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Bekijk dan snel de actuele vacatures en stuur uw sollicitatie (met actueel CV).

Op dit moment hebben wij 4 openstaande vacatures.

*Assistent productie planner
*Lijnoperator
*Inpakker
*Magazijnmedewerker

Lees hieronder de vacatures.


Vacature Assistent Productie Planner
Weet jij wel van aanpakken en lijkt het je leuk met chocolade producten te werken? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een assistent productie planner. Als assistent productie planner word je uitgedaagd om planningsvraagstukken op te lossen. Zowel korte- als lange termijn planning zijn belangrijk voor de juist doorstroom van reguliere en seizoen orders. Gezien ons uitgebreide assortiment en de korte doorlooptijd van de orders is deze puzzel niet altijd eenvoudig. Doordat jij in structuur denkt los jij de puzzel op. Je vormt het aanspreekpunt tussen verkoop, toeleveranciers, productie, verpakkingspartners en transporteurs.

Benieuwd naar jouw plaats in de organisatie?
Je maakt deel uit van de afdeling Planning. Als productieplanner rapporteer je direct aan de coördinator planning. Ook heb je direct contact met verkoop, inkoop en productie voor de detail afstemming. Bij Martinez Chocolade B.V. heerst een informele sfeer in een platte organisatie. Even een praatje maken of bij elkaar binnenlopen voor een vraag past dan ook bij onze cultuur. In 2023 gaan wij verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie, leuk en spannend tegelijk. Waarbij erop volop kansen zijn voor nieuwe medewerkers met mooie oplossingen of inzichten.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?
Op basis van klantorders en prognoses maak je een zo optimaal mogelijke productieplanning, zowel op week- als dagniveau. Dagelijks houd je de voortgang van de productie bij. Jij bent diegene welke het planningsproces bijstuurt, indien er iets verandert in het productie of aanvoerproces. Als productieplanner communiceer je intern tijdig over veranderingen in korte termijn planning. Je controleer of de benodigde materialen voor productie en onze verpakkingspartners tijdig beschikbaar zijn, in juiste kwaliteit en kwantiteit.

Een onderdeel hiervan zijn de volgende taken:
• het up to date houden van diverse portals
• de planning van aanleveringen/wisselvrachten van bulk product/gereed product van en naar onze verpakkingspartners.
• productie inkoop voorzien van inkoopbehoeftes
• daarnaast zorg je voor de een juiste distributie, middels het maken en opvolgen van de transport planning.

Wat zijn de functie eisen
• ervaring met planningsvraagstukken
• ervaring met ERP systemen (bij voorkeur Exact Globe)
• kundig in het gebruik van Microsoft Excel
• bij voorkeur ervaring in de levensmiddelenindustrie en in een productieomgeving

Herken jij jezelf in het volgende persoonlijkheidsprofiel?
Reageer dan snel!

• resultaat-, klant- en marktgericht
• samenwerken, accuraat, stressbestendig
• plannen en organiseren
• aanpassingsvermogen
• uitstekende mondelinge communicatie

Wat wij bieden
• Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:00 of van 09:00 uur tot 17:00 uur. We bieden jou een marktconform salaris op basis van een 36-urige werkweek. Als deze periode goed verloopt is er een grote kans dat je een vast contract wordt aangeboden.
• Ben je enthousiast geworden en denk jij dat wij jou zoeken!? Stuur dan je sollicitatie en CV naar vacature@martinezchocolade.nl en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek.

Meer over de organisatie Martinez Chocolade
Bij Martinez Chocolade streven wij ernaar om de beste te zijn en te blijven, elke dag weer. Met een combinatie van passie, vakmanschap, de fijnste grondstoffen en de modernste technologieën creëren wij al sinds 1952 de mooiste en meest smaakvolle chocoladeproducten.
In het proces van het creëren en ontwikkelen van onze ambachtelijke chocoladeproducten stellen wij alles in het teken om te voldoen aan de wensen van onze consument. Met onze klantgerichtheid, flexibiliteit en kwaliteitsgerichte- en persoonlijke service onderscheiden wij ons van andere chocolatiers. Wij zullen te allen tijde alles in het werk stellen om onze klanten met onze vakkennis en jarenlange ervaring, zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Vacature Lijnoperator
Weet jij wel van aanpakken en lijkt het je leuk om met chocoladeproducten te werken? Dan zoeken wij jou! Als lijnoperator krijg je de verantwoordelijkheid voor één of meer productielijnen. Dat houdt in dat je dienst begint met het instellen en controleren van de machines. Als dit gebeurd is, blijf je ze gedurende de dag nauwlettend in de gaten houden. Je zorgt dat de ingrediënten worden bijgevuld en dat storingen worden opgelost. De dag eindigt met het uit elkaar halen en schoonmaken van de machines.

Benieuwd naar jouw plaats in de organisatie?
Je maakt deel uit van de afdeling Productie. Als lijnoperator rapporteer je direct aan de pro-ductiemanager. Bij Martinez Chocolade heerst een informele sfeer in een platte organisatie. Even een praatje maken of elkaar helpen past dan ook bij onze cultuur. In 2023 gaan wij verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie, leuk en spannend tegelijk. Waarbij er volop kansen zijn voor nieuwe medewerkers met mooie oplossingen of inzichten.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?
• Een goede uitvoer van de dagelijkse planning.
• Het correct instellen en ombouwen van apparatuur.
• Het instrueren van productiemedewerkers en inpakkers.
• Het nemen van monsters en uitvoeren van kwaliteitsmetingen.
• Verhelpen van kleine storingen en stagnaties.
• Schoonmaken van de apparatuur.

Wat zijn de functie eisen
• Je hebt enige ervaring op een productieafdeling. Het is een pre als dit in de foodbranche is.
• Fysiek zwaar werk is voor jou geen probleem, er moeten soms zware onderdelen getild worden.
• Je hebt een passie voor zoetwaren en chocolade. Je hoeft geen kennis te hebben van de producten, maar we vinden het wel leuk als je nieuwsgierig bent naar de productie van chocolade.
• Je spreekt goed Nederlands en je kan je verstaanbaar maken in het Engels, zodat je kan communiceren met je collega’s.
• Je werkt van maandag tot en met vrijdag in een ochtend- of avonddienst.
• Omdat de nieuwe bedrijfslocatie (op de grens van Amstelveen en Uithoorn, naast de N201) lastig te bereiken is met het OV, is het noodzakelijk dat je over eigen vervoer beschikt. Denk aan fiets/scooter of auto.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een passend salaris op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een toeslag voor avond- en overwerk en je neemt deel aan een goede pensioenregeling. Je kan 25 vakantiedagen per jaar opnemen. Je krijgt een mooie personeelskorting op onze chocoladeproducten. En je komt natuurlijk te werken in een moderne productieomgeving met leuke collega’s.
Ben je enthousiast geworden en denk je dat wij jou zoeken? Stuur dan je sollicitatie en CV naar vacature@martinezchocolade.nl en wie weet nodigen we jou uit voor een gesprek.


Vacature inpakker (3 of 4 dagen per week)
Weet jij wel van aanpakken en lijkt het je leuk om met chocoladeproducten te werken? Dan zoeken wij jou! Als inpakker sta je aan het eind van een productielijn en zorg je dat de chocolaatjes netjes ingepakt worden in een doos of krat. Ook moeten doosjes of zakjes gevuld worden met verschillende soorten bonbons.

Benieuwd naar jouw plaats in de organisatie?
Als inpakker kom je te werken op de afdeling productie. Bij Martinez Chocolade heerst een informele sfeer in een platte organisatie. Even een praatje maken of elkaar helpen past dan ook bij onze cultuur. In 2023 gaan wij verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie, leuk en spannend tegelijk. Waarbij er volop kansen zijn voor nieuwe medewerkers met mooie oplossingen of inzichten.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?
• Inpakken van de verschillende chocoladeproducten.
• Uitvoeren van een laatste kwaliteitscontrole.
• Verhelpen van kleine storingen en stagnaties.
• Schoonmaken van de werkruimte en apparatuur.

Wat zijn de functie eisen?
• Je bent een echte aanpakker en je kan nauwkeurig en snel werken.
• Je moet in een fysiek goede conditie zijn, omdat je vaak langere tijd moet staan, lopen en tillen.
• Je hebt hygiëne hoog in het vaandel staan.
• Je spreekt goed Nederlands en je kan je verstaanbaar maken in het Engels, zodat je kan communiceren met je collega’s.
• Je werkt in een parttime functie, verdeeld over maandag tot en met vrijdag in een ochtend- of avonddienst.
• Omdat de nieuwe bedrijfslocatie (op de grens van Amstelveen en Uithoorn, naast de N201) lastig te bereiken is met het OV, is het noodzakelijk dat je over eigen vervoer beschikt. Denk aan fiets/scooter of auto.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een passend salaris op basis van het aantal uren dat je komt werken. Je krijgt een toeslag voor avond- en overwerk en je neemt deel aan een goede pensioenregeling. Je kan 25 vakantiedagen per jaar opnemen, uiteraard naar rato van het aantal werkdagen. Je krijgt een mooie personeelskorting op onze chocoladeproducten. En je komt natuurlijk te werken in een moderne productieomgeving met leuke collega’s in een prettige werksfeer.
Ben je enthousiast geworden en denk je dat wij jou zoeken? Stuur dan je sollicitatie en CV naar vacature@martinezchocolade.nl en wie weet nodigen we jou uit voor een gesprek.


Vacature magazijnmedewerker
Weet jij wel van aanpakken en lijkt het je leuk om met chocoladeproducten te werken? Dan zoeken wij jou! Als magazijnmedewerker komen de goederen binnen bij jou. Je zorgt voor een goede ontvangst en slaat ze op. Daarnaast bereid je zendingen voor en zorgt dat deze op tijd klaar staan voor de klant. Kortom, voor het logistieke proces ben jij een belangrijke schakel.

Benieuwd naar jouw plaats in de organisatie?
Je maakt deel uit van de afdeling Magazijn. Bij Martinez Chocolade heerst een informele sfeer in een platte organisatie. Even een praatje maken of elkaar helpen past dan ook bij onze cultuur. In 2023 gaan wij verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie, leuk en spannend tegelijk. Waarbij er volop kansen zijn voor nieuwe medewerkers met mooie oplossingen of inzichten.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?
• Zorgdragen van goede ontvangst en opslag van binnenkomende goederen.
• Orders picken.
• Zorgdragen van correcte uitgave van uitgaande goederen.
• Onderhouden van de werkomgeving en transportmiddelen.
• Bij dit alles hou je rekening met een veilige werkomgeving voor jouzelf en collega’s.

Wat zijn de functie eisen?
• Je hebt enige ervaring met het werken in een magazijn. Het is een pre als dit in de foodbranche is.
• Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen.
• Je kan nauwkeurig en snel werken.
• Je moet in een fysiek goede conditie zijn, omdat je vaak langere tijd moet staan en lopen.
• Je hebt hygiëne hoog in het vaandel staan.
• Je spreekt goed Nederlands en je kan je verstaanbaar maken in het Engels, zodat je kan communiceren met je collega’s en klanten.
• Je werkt maandag tot en met vrijdag.
• Omdat de nieuwe bedrijfslocatie (op de grens van Amstelveen en Uithoorn, naast de N201) lastig te bereiken is met het OV, is het noodzakelijk dat je over eigen vervoer beschikt. Denk aan fiets/scooter of auto.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een passend salaris op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een toeslag voor avond- en overwerk en je neemt deel aan een goede pensioenregeling. Je kan 25 vakantiedagen per jaar opnemen. Je krijgt een mooie personeelskorting op onze chocoladeproducten. En je komt natuurlijk te werken in een moderne productieomgeving met leuke collega’s.
Ben je enthousiast geworden en denk je dat wij jou zoeken? Stuur dan je sollicitatie en CV naar vacature@martinezchocolade.nl en wie weet nodigen we jou uit voor een gesprek.