Martinez Stage plek

Uitgelicht: Stagiair(e) commerciële economie/ Business ICT & Management

Stagiair(e) commerciële economie/ Business ICT & Management

Martinez Chocolade zoekt een stagiair(e). Martinez is een chocoladeproducent uit Amstelveen en heeft als familiebedrijf al geruime tijd een stevige positie in de chocolademarkt. Onder eigen merken, maar ook als white label zijn onze producten op veel verschillende plaatsen beschikbaar.

Ben jij commercieel sterk en heb je naast bedrijfsprocessen ook een passie voor ICT? Dan hebben wij een mooie meewerkstage voor jou. Voor onze administratie zijn we op zoek naar iemand die aan de slag kan met de implementatie van een nieuw online klantenportal (B2B webshop), maar ook om onze klanten te begeleiden bij het gebruik hiervan. Binnen een hecht team ben je dus betrokken bij het gehele proces van implementatie en ingebruikname. Zodoende krijg je het volledige traject van de implementatie mee en heb je dus een breed takenpakket.

Jouw taken als Stagiair(e) zijn:

Je verzorgt vanuit de administratie, met ondersteuning, de implementatie van de nieuwe online klantenportal. Hiervoor maak je verschillende scenario’s en test je de verschillende functionaliteiten. Je hebt contact met de gebruikers van de portal om tot een goede functionele en zeer gebruiksvriendelijke portal te komen. Je bent mede verantwoordelijk voor het opleiden van collega’s én klanten bij het gebruik van het systeem. Verder ben je verantwoordelijk voor het afstemmen van brondata uit de verschillende gebruikte pakketten voor een volledige procesoptimalisatie. Je krijgt op deze manier een unieke kans om binnen een productiebedrijf een functie in te vullen op het snijvlak van commercie en ICT, waar je een goed beeld krijgt van diverse bedrijfsprocessen.
Als stagiair(e) krijg je een stagebegeleider toegewezen die je zal ondersteunen bij je verschillende taken en kijkt samen met jou naar de voortgang van je stage, maar er wordt vanuit gegaan dat je goed zelfstandig kan werken.

Wij zoeken een student met het volgende profiel:

• Je volgt de studie commerciële economie, Business ICT & Management of een vergelijkbare opleiding;
• Je hebt affiniteit met bedrijfsprocessen en ICT;
• Je hebt een commerciële instelling en maakt makkelijk contact met mensen
• Je bent op zoek naar een stage vanaf najaar 2018, maar starten in juli of augustus is ook mogelijk;
• Je bent ambitieus en wilt graag veel leren;

Interesse? neem a.u.b. contact op met Valentijn Brouwer via v.brouwer@martinezchocolade.nl

Keer terug naar het blog overzicht